Frustratie door online netwerken

Gepubliceerd op 22 oktober 2023 om 14:31

Ik wil mijn blog graag delen en onder de aandacht brengen. Dit doe ik op zoveel mogelijk manieren, maar vooral online. Hierbij merk ik dat ik een hoop tegengas krijg van pagina’s die er zijn voor mensen met autisme.

Mijn ei kwijt
Het lijkt mij logisch om te beginnen met netwerken bij pagina’s en groepen die er zijn voor mensen met autisme. Helaas als ik mijn verhaal deel en daar een link naar mijn website bij plaats, wordt mijn post verwijderd. Terwijl er nergens in de regels staat dat ik geen link mag posten. Ik stel mijzelf ook altijd netjes voor en gebruik geen naar of vervelend taalgebruik. Toch wijzen de  meesten mij af. De beheerders nemen niet eens even de tijd om mijn blog te bekijken of om mij te woord te staan en te vertellen waarom mijn post verwijderd is. Zelfs als ik hier nog nadrukkelijk om vraag.

Dit levert mij een hoop frustratie op. Mijn blog is er namelijk voor mensen met autisme en alle mensen die iets met autisme te maken hebben of mensen die wat meer over iemand met autisme te weten willen komen. Mijn blog sluit dus ook goed aan bij hun pagina’s, maar helaas krijg ik vaak nee en zonder reden.

Niet dat dit mij tegenhoud. Ik blijf mijn verhaal delen met de mensen die het wel willen horen. Ik geef niet op en ga door, maar ik moet gewoon even mijn ei aan jullie kwijt.

Offline netwerken
Ik wil nu graag meer offline netwerken om mijn blog ook op die manier onder de aandacht te brengen. Dit is alleen iets waar ik echt slecht in ben en het maakt mij al nerveus bij de gedachte. Toch heb ik al visitekaartjes besteld, want wie wat wil die moet ook wat. Hoe ik dit aan kan pakken en aan ga pakken moet ik nog bekijken.

Zoals ik in het verhaal over Design Your life al zei wil ik naar het symposium gaan. Daar komen veel mensen die iets te maken hebben met autisme. Dat is natuurlijk een begin. Ik zal eens rondkijken wat er nog meer binnen mijn mogelijkheden ligt. Als er nog tips en/of suggesties zijn dan hoor ik die graag.

Kleinschalige dingen doe ik al. Ik kom bijvoorbeeld weleens bij de Dorpskamers hier in de buurt. Ik wil alleen zo graag een breder publiek bereiken, omdat ik het gevoel heb dat mijn  blog echt iets bij kan dragen.

Bedankt allemaal!
Ik wil iedereen die mijn blog leest, deelt en leuk vindt, bedanken. Jullie geven mij een hoop motivatie, inspiratie en de wil om er meer van te maken. Laten we er samen een mooie veilige plek van blijven maken.

Bedankt, ik waardeer dat jullie er zijn!

Reactie plaatsen

Reacties

Anita Gelink
7 maanden geleden

Ik blijf het lezen omdat jij ook autisme hebt en met jou blog ook met andere mensen wil delen en het schrijven over en hebben van autisme geeft jou veel voldoening. Jij bent zo goed bezig, ik ben heel trots op jou

Linda
7 maanden geleden

Ik begrijp je frustratie helemaal! Beetje raar dat ze niet eens de moeite nemen om te lezen of jou te beantwoorden. Even meedenkend: Misschien kun je ook flyers maken? En vragen of je die bijv. op mag hangen bij GGNet, het gemeentehuis, huisartsen, supermarkten, etc.