Slechte nachtrust

Gepubliceerd op 3 mei 2023 om 12:28

Pitten, maffen, knorren of dutten. We hebben allemaal slaap nodig.

Een lastig probleem
Een mens heeft 6 tot 8 uur slaap nodig. Heb je dat niet dan kan dat op de lange termijn tot gezondheidsproblemen leiden. Momenteel is mijn slaap patroon erg verstoord. Ik krijg niet voldoende slaap en daardoor is mijn ritme ’s ochtends slechter. Dit beïnvloed dan op zijn beurt weer de rest van de dag. Een lastig probleem waar op dit moment vrij weinig aan te doen is.

De behandeling van Natalie
Zoals sommige van jullie wel weten krijgt Natalie injecties in haar knie om haar bewegelijkheid te vergroten en de tumoren te verkleinen. Helaas hebben die injecties bijwerkingen. Vocht vasthouden is de bijwerking waar ze het meest last van heeft. Dit zorgt ervoor dat ze ’s nachts last heeft van snurken. In zo’n mate dat ik er elke nacht een aantal keer wakker van lig.

Oplossingen
We hebben al verschillende dingen geprobeerd. Oordoppen voor mij en een magnetische neusclip voor haar, maar die helpen niet. De oordoppen voelen niet prettig, daar ben ik heel gevoelig voor en dan slaap ik nog niet. De neusclip doet niet voldoende en ’s nachts doet Natalie die onbewust ook weer af. Op de bank slapen is ook geen optie en we hebben geen ruimte voor nog een bed. Ik zal met de situatie moeten leven. Daar komt nog bij dat ik gewoon in hetzelfde bed wil slapen en helemaal niet apart van haar wil liggen. Ik plan de dingen nu anders waardoor ik ’s ochtends iets meer tijd heb.

Een klein probleem
Ik weet dat de situatie weer beter zal worden in de toekomst. Ik heb de slechte nachtrust voor Natalie over, want ik wil graag dat ze weer alles met haar knie kan doen. Ze doet er alles aan om te zorgen dat haar knie verbetert. Als dit dan is wat ik voor haar over moet hebben, dan is het maar een klein probleem tegenover alle offers die zij maakt.  

Reactie plaatsen

Reacties

Henk
een jaar geleden

Ben trots op jullie!!!!